Спискови корисника регресираног горива биће допуњавани

Агенција за аграрна плаћања Републике Српске сутра ће обавити нови обрачун корисника регресираног горива на основу података добијених из Пореске управе Српске, а спискови ће одмах бити упућени свим локалним заједницама и дистрибутерима горива.

Регресирано горивоФото: РТРС

Из Министарства пољопривреде, шумарства и пољопривреде Републике Српске саопштено је да Агенција за аграрна плаћања прави спискове и обавља обрачун количина регресираног горива за пољопривреднике чим добије спискове пољопривредних произвођача који су измирили обавезе на основу доприноса, које јој доставља Пореска управа.

У Министарству пољопривреде истакли су да се један број корисника не налази на првом списку према којем се дијели регресирано гориво, креираном почетком априла, који је Агенција за аграрна плаћања одмах послала општинама и дистрибутерима широм Српске.

– Агенција за аграрна плаћања ће по приспијећу новог, ажурираног списка из Пореске управе већ сутра извршити нови обрачун корисника. Спискови ће одмах бити упућени свим општинама и дистрибутерима регресираног горива – навели су у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Агенција за аграрна плаћања вршиће и даље обрачун на седмичном нивоу и како буду пристизале информације из Пореске управе тако ће бити формирани и спискови, односно обављано обрачунавање количине регресираног дизела, додаје се у саопштењу.

Извор

Обавјештења
Обавијести ме о
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

Please disable your adblocker or whitelist this site!